Siira Consulting drives av meg, Tore Siira Røen. Jeg har Bachelor i reiselivsledelse fra BI, samt Bachelor i eksportmarkedsføring fra Norges Markedshøyskole (NMH) i Norge og Tyskland.

Med mange års erfaring fra hotell og restaurant, catering, varehandel og transport, har jeg etter hvert opparbeidet meg solid erfaring med salg og markedsføring av ulike produkter og løsninger.

Løsningsorientert

Tore Siira Røen, Siira ConsultingErfaring fra ulike bransjer gjør at jeg ser sammenhenger og løsninger som ikke alle ser ved første øyekast.

“Man skal ha en god porsjon taktikk- og logistikkforståelse, for finne ut at lasting og lossing av et skip kan gjøres mer effektivt baklengs i visse situasjoner, spesielt under tidspress.”

Når jeg jobber med deg som kunde, er jeg opptatt av å forstå dine behov og hvordan bransjen din fungerer. Jeg følger med på hva som rører seg i bransjen din, slik at jeg hele tiden kan tilby deg gode løsninger og se muligheter for deg. Min suksess skapes av din suksess.

Fokus på kvalitet og service

Etter et langt og variert arbeidsliv har jeg sett mye forskjellig:

  • Gode og dårlige produkter
  • Gode og dårlige tjenester
  • Gode og dårlige systemer

Jeg har jobbet som Guest Service Manager med ansvar for service og kvalitetsutvikling i et helhetlig reiselivsprodukt. Fokus på kvalitet & service har blitt en viktig del av meg.

Det viktigste er at leverandøren leverer kvalitet i alle ledd. Det gjør mine leverandører. Da er det en fryd å jobbe med disse produktene.

Som du ser: Jeg er opptatt av kvalitet. Er du?

Se også nettsiden til  Ysteutstyr:  www.ysteutstyr.no

 

Portefølje

Ystekjeler

Min italienske leverandør av ystekjeler, er en familiebedrift i Parma-regionen som driver med solid håndtverk. De leverer håndlaget utstyr på bestilling til gårds- og mikromeierier over hele verden. De har levert utstyret som brukes i produksjonen av Parmesan, Parmigiano Reggiano. Deres produkter er perfeksjonert gjennom flere tiår i samarbeid med kundene.

Jeg er veldig fornøyd med å kunne levere disse kvalitetsproduktene til gårds- og mikromeierier her i Norge.

 

Ullprodukter fra Vingtor of Norway

Vingtor er et norsk familieselskap som lager høykvalitets ullprodukter i 100% norsk ull og med norsk design. Motiv og inspirasjon hentes fra norsk natur, historie og kultur.

Produktene er både behagelige og solide, og har et flott design.

Jeg ser at produktene faller i smak i ulike butikker:
Damekonfeksjon, suvenirbutikker, museer, gallerier, samt butikker på reisedestinasjoner rundt om i landet.

 

Fettutskiller

Med lang fartstid innen restaurant og storkjøkken har jeg blitt godt kjent med ATD Fettutskiller. Kanskje ikke et veldig sexy produkt, men alle kommersielle kjøkken må ha en sånn, og denne er den beste jeg vet om. Siden jeg kjenner bransjen og produktet godt var det lett å si ja da jeg ble bedt om å være salgsrepresentant for denne leverandøren.